dimarts, 11 de febrer del 2014

un regal...

Després de tants dies sense publicar res, avui aprofito perquè és per una ocasió especial i ara sabreu el perquè....
Feia dies que la Maria Rosa, em deia et faré uns guants, i jo li deia et faré un buff, però els guants han arribat abans que el buff li arribi a ella.
Primer de tot, moltes gràcies, M’ENCANTEN!!!!!!! ETS UNA ARTISTA i et mereixes que et dediqui aquesta entrada avui.  A veure si t’animes al món del blogger i ens ensenyes tot el que fas ;)

Us deixo amb unes quantes fotos, ja us dic ara que els aprofitaré com mai aquests guants, que no s’acabi el fred!!!!!!!!!!! Ah i a més a més, venien amb aquest pot tant maco i tant ben decorat!











En segon lloc, també volia dir-vos que tinc el blog abandonat des de fa uns dies, i el ganxet una mica també, no perquè no m’agradi, al contrari, he descobert un món nou i tinc moltes ganes de seguir, descobrir, fer, ganxetejar sense parar però sovint no disposo de suficient temps i sovint m’encallo amb tonteries que em fan aparcar el ganxet.
Espero i prometo que després d’aquesta entrada, pugui publicar en breus nous projectes que tinc a mitges, però abans, els he d’acabar.


Gràcies a tots per dedicar uns minuts al meu blog.





#ganxetadesdecolors

3 comentaris:

  1. M'encanten!!!!!!!!!!!!! Una preciositat, a lluïr-los molt!!!!!!
    Cris
    (jo també l'he liat avui jejejeje)

    ResponElimina
  2. Són xulíssims! ... que faci molta fred!!!
    Montse

    ResponElimina